У жодному разі не можна їсти сирі або погано проварені боби, тому що в них трапляються токсичні речовини, які під час теплової обробки руйнуються.
Боби використовують для приготування безлічі салатів, супів і основних страв різних кухонь, переважно японської, китайської та індійської, а також вегетаріанської та сироїдської. До зернобобових культур відносять горох, сочевицю, нут, чину і багато інших рослин.
Незважаючи на те що бобові смачні та корисні, не потрібно їх їсти занадто часто. Вживайте в їжу квасолю, горох або нут не частіше ніж двічі-тричі на тиждень, невеликими порціями як добавку до основних страв, а ліпше – як компоненти в салатах або супах.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…