Зміст:
Пиво Хмільне
Jun 11, 2015
Так називається процес запарювання дробленого солоду гарячою водою. У каструлю наливаємо 25 літрів води та нагріваємо до 70°С. Пересипаємо 4 кг солоду в мішечок тканини, опускаємо у воду, накриваємо кришкою і варимо 1,5 години не дозволяючи температурі води підніматися вище 72°С або опуститися нижче 65°С.
Для варіння пива потрібні солод та хміль – це основа. Солод дроблять, потім варятьпотім у певний час додають хміль. Це складний процес для новачка, тож для першого разу можна взяти готові екстракти. Додаєте екстракт у воду – і готове.
Варіння однієї партії пива займає 8-10 годин.
Але за російськими правилами — не можна Згідно з ГОСТом пиво – це «пінявий напій, отриманий з пивоварного солоду, хмелю та/або хмелепродуктів та води із застосуванням або без застосування зернопродуктів, цукромістких продуктів».
Необхідні інгредієнти для домашнього пивоваріння
May 7, 2019
"Додайте 0.5 кг. СНСЭ до рекомендованого 1 кг. цукру-декстрози. Це дозволить не тільки підвищити солодовий смак вашого пива, але також зробити його трохи міцніше, не руйнуючи природний характер пива.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…