Зміст:
Мамалига – грузинське національне основне страва та готували його ще до завезення до країни кукурудзи. По-грузинськи мамалига називається "гомі" – за назвою насіння, про яке я вже розповіла. Мамалига – І каша, і хліб відразу.
За смаком, консистенцією та зовнішнім виглядом відрізняється від решти каш. Ріжеться вощеною ниткою або спеціальним дерев'яним ножем.
У відмінність від західноукраїнської страви, мамалигу замість молока та вершків готують на воді. Але за рахунок величезної кількості рецептів та «добавок» до неї, баношу ця кукурудзяна каша до смаку не поступається.
Мамалига – дуже смачна молдавська страва. Її зазвичай їдять руками, макаючи в сметану, олію, терту бринзу.
У мамализі містяться вітаміни А, В1, В2, Вітамін В3 (ніацин), В6, В9, Е, Н, РР. У цій страві знаходяться такі корисні елементи, як калій, фосфор, магній, натрій, залізо та кальцій. МамалигаЯк відомо, готується з кукурудзяного борошна тонкого помелу, а також із середньої та великої січки.
Кукурудзяна каша: користь крупи Кукурудзяна крупа багата на клітковину, вітаміни групи В, мікроелементи, серед яких – цинк, мідь, магній, калій, фосфор, залізо та кальцій. У її складі міститься 79,9 г вуглеводів (на 100 г), 6,73 г білків та всього 1,48 г жирів. У 100 г групи – 368 кКал.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…