Його навіть чистити не треба! Досить добре помити і розрізати на трикутні скибочки, в стилі картоплі по-сільському (спершу розріжте батат навпіл, кожну половинку ще раз навпіл і четвертинки знову навпіл).
Батат багатий на вітаміни і поживні речовини. Він є відмінним джерелом білка, вуглеводів, клітковини, вітамінів групи В, вітаміну С, калію та кальцію. До того ж батат — унікальне джерело вітаміну А: у 100 г продукту міститься до 2 добових норм дорослої людини.
Сеть дорожек, связывающая между собой отдельные зоны сада, является его функциональным и декоративным элементом. При…
Многие строители сталкиваются с недостаточно качественным строительным материалом. Одной из самых распространенных проблем является заражение…
Здоров'я: Оформлення інвалідності в Україні 2025 – нові правила та спрощення процедури З 1 січня…
Для оформления командировки в выходные или праздничные дни работодателю необходимо составить служебное задание, командировочное удостоверение,…
Приезжая в новую страну, мы стремимся окунутся в её колорит, попробовать местную кухню. Появилась даже…
Як правильно вмиватись? Щоденний ритуал вмивання важливий для здоров'я шкіри. Але як зробити це правильно,…