Як смажити батат і чи можна його смажити

Чи потрібно чистити батат перед смаженням?

Його навіть чистити не треба! Досить добре помити і розрізати на трикутні скибочки, в стилі картоплі по-сільському (спершу розріжте батат навпіл, кожну половинку ще раз навпіл і четвертинки знову навпіл).

Що таке батат користь та шкода?

Батат багатий на вітаміни і поживні речовини. Він є відмінним джерелом білка, вуглеводів, клітковини, вітамінів групи В, вітаміну С, калію та кальцію. До того ж батат — унікальне джерело вітаміну А: у 100 г продукту міститься до 2 добових норм дорослої людини.

admin

Recent Posts

Как правильно сделать дорожки в саду

Сеть дорожек, связывающая между собой отдельные зоны сада, является его функциональным и декоративным элементом. При…

4 години ago

Как избавиться от грибка на древесине

Многие строители сталкиваются с недостаточно качественным строительным материалом. Одной из самых распространенных проблем является заражение…

5 години ago

Оформлення інвалідності в Україні 2025

Здоров'я: Оформлення інвалідності в Україні 2025 – нові правила та спрощення процедури З 1 січня…

17 години ago

Как оформить командировку в выходные дни “

Для оформления командировки в выходные или праздничные дни работодателю необходимо составить служебное задание, командировочное удостоверение,…

20 години ago

9 блюд, которые обязательно стоит попробовать

Приезжая в новую страну, мы стремимся окунутся в её колорит, попробовать местную кухню. Появилась даже…

21 годину ago

Як правильно вмиватись?

Як правильно вмиватись? Щоденний ритуал вмивання важливий для здоров'я шкіри. Але як зробити це правильно,…

1 день ago