Його навіть чистити не треба! Досить добре помити і розрізати на трикутні скибочки, в стилі картоплі по-сільському (спершу розріжте батат навпіл, кожну половинку ще раз навпіл і четвертинки знову навпіл).
Батат багатий на вітаміни і поживні речовини. Він є відмінним джерелом білка, вуглеводів, клітковини, вітамінів групи В, вітаміну С, калію та кальцію. До того ж батат — унікальне джерело вітаміну А: у 100 г продукту міститься до 2 добових норм дорослої людини.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…