Спочатку остудіть курку холодною водою, а потім просушіть ганчірочкою. Опалити суху несушку, що остигла! По-друге, покладіть її у поліетиленовий пакет. І відправляйте у холодильник на 2 або 3 доби.
Щоб курка добре зварилася, визначте час варіння так: Молодий птах (до 1 року) – 1-1,5 години з моменту закипання води. Доросла курка старша за рік – мінімум 2 години, півень – 3-5 годин. Заморожену курку варіть після розморожування так само, як і свіжого птаха.
Коли постає питання про вшанування пам’яті близької людини, важливо зробити вибір, що буде не лише…
Онлайн-ігри давно перестали бути лише розвагою для дітей. Сучасні платформи пропонують широкий вибір ігор на…
У кожного з нас є спогади, пов’язані з велосипедом: дитяча радість першої поїздки, легкий вітер…
Офис — это не просто место, где работают сотрудники. Это пространство, которое влияет на эффективность,…
Сучасний бізнес постійно шукає нові способи ефективної взаємодії з клієнтами, особливо в умовах зростаючої конкуренції…
Садівництво — не лише хобі, а й справжнє мистецтво, яке потребує терпіння, турботи та якісного…