Як швидко зварити м'ясо старої курки

Як зробити м'ясо старої курки?

Спочатку остудіть курку холодною водою, а потім просушіть ганчірочкою. Опалити суху несушку, що остигла! По-друге, покладіть її у поліетиленовий пакет. І відправляйте у холодильник на 2 або 3 доби.

Скільки часу потрібно варити стару курку?

Щоб курка добре зварилася, визначте час варіння так: Молодий птах (до 1 року) – 1-1,5 години з моменту закипання води. Доросла курка старша за рік – мінімум 2 години, півень – 3-5 годин. Заморожену курку варіть після розморожування так само, як і свіжого птаха.

admin

Recent Posts

Якісні папки: ефективність, зручність та переваги індивідуального виготовлення

Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…

3 дні ago

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

4 тижні ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

1 місяць ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

2 місяці ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago