Вимішуйте приблизно 5 хвилин. Вершкове масло готове.
Збийте олію на низькій швидкості міксера. Масло має стати м'яким і кремоподібним. Невеликими порціями додавайте цукор, постійно збиваючи олію на низькій швидкості. Не забувайте час від часу кулінарною лопаткою очищати краї миски від масла, що там налипла, і повертайте його в центр миски.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…