Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °. 29 лип. 2020 р.
Також не рекомендується розморожувати рибу в теплій чи гарячій воді. Під дією високих температур – понад 45-40 градусів – рибний білок починає згортатися. Тому в процесі виготовлення м'ясо стане сухим і може розвалюватися на шматки. Ще один варіант розморожування риби – у мікрохвильовій печі.
За словами експертів Роскачества, найкращий спосіб перекласти рибу з морозилки в холодильник і залишити її там на ніч. А ось залишати рибу за кімнатної температури, опускати в гарячу воду або розморожувати у мікрохвильовій печі не рекомендується – від цього, кажуть фахівці, погіршуються смакові якості.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…