Можна скористатися і найпростішим і найзручнішим методом – теплою водою. Для цього потрібно щільно загорнути тісто в целофановий пакет, випустити зайве повітря та опустити у нагріту воду. Як тільки вода почне ставати прохолодною, необхідно відразу ж заміняти її на нову. Nov 13, 2018
Найкраще розморожувати листкове тісто у холодильнику, оскільки саме цей спосіб забезпечує більш рівномірне розморожування. Для цього листи тіста потрібно поділити і покласти кожен лист на тарілку, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник приблизно на 4 години.
При кімнатній температурі тісто розморожують по одній частині близько 5 годин, у кульках від години до двох. Вибираючи цей спосіб, дістаньте тісто з пакета і помістіть його в каструлю або миску, присипану мукою|борошном|. Накрийте рушником або кришкою, щоб запобігти провітрюванню, залишити на 5-6 годин.
Правила розморожування Щоб тісто зберегло всі свої властивості та добре піднялося, його слід правильно розморозити. Для цього перекладіть його з морозилки в холодильник і розморожуйте протягом 3-12 годин залежно від обсягу. Найкраще робити це з вечора чи ночі, щоб на ранок спекти.
Лимон – це не просто кислий фрукт, який можна використовувати для приготування напоїв та страв.…
Штукатурка – один из наиболее доступных способов защиты зданий, возведенных из пеноблоков, от карбонизационной и…
От цвета стен зависит настроение домочадцев, общая атмосфера в комнате, эмоциональное и психическое состояние семьи.…
Брендированная сувенирная продукция – это мощный маркетинговый инструмент, который помогает бизнесу повышать узнаваемость и привлекать…
Tom Ford – это не просто бренд, а настоящее воплощение элегантности, роскоши и утонченного вкуса.…
Вагітність – це чудовий період у житті будь-якої жінки, але водночас це період, який потребує…