Чистити топінамбур легко: достатньо зрізати верхній шар шкірки і ретельно помити водою. Топінамбур можна вживати в будь-якому вигляді: сирим (у салатах) або обробляти термічно (пюре, крем-супи).7 лип. 2022 р.
Порада: м'якуш топінамбуру втрачає колір на повітрі, тому кладіть очищений овоч у миску з підкисленою водою і тримайте там до використання. До речі, варіння топінамбуру «в мундирі» хороше і тим, що потім його легко можна очистити від шкірки.
Вариться топінамбур досить швидко – для цього достатньо 15 хвилин. Перед варінням обов'язково промийте топінамбур і ретельно видаліть шкірку. Подавайте варений топінамбур із вершковим маслом, сметаною або улюбленим соусом.
Як вивчити граматику англійської мови: простими словами про складне Коли мова заходить про вивчення англійської,…
Привет, анимешники! Меня зовут Лиза, я из Харькова, и я настоящая фанатка манги, которая цепляет…
Праздник — это не только дата в календаре, а відчуття, яке можна створити самостійно. Начните…
Финансовые сложности или попытки выбраться из долгов вынуждают пользователей Интернета искать дополнительные способы заработка. Игра…
Автомобиль для многих давно перестал быть просто средством передвижения — это особенное пространство комфорта и…
Поиск идеального смартфона — задача, требующая внимания к деталям. Большой ассортимент моделей, отличающихся характеристиками и…