Щоб отримати готовий пиріг вагою 1,5 кг, вам потрібно буде порахувати вагу тіста шляхом складання маси всіх інгредієнтів, + маса вже готової начинки, і відняти відсоток втрати при тепловій обробці, той, який відповідає типу вашого тіста.
Упік – це зменшення маси тіста під час випікання. Величина упікання залежить від форми і маси тістової заготовки і становить 6-12 %. Чим менша маса виробу, тим більший упік (питомий вміст скоринки у дрібноштучних виробів більший, ніж у великих).
Вихід тіста ԛт розраховується за формулою: ԛт = ԛс(100-Wc) / (100-Wt). де ԛт – вихід тіста (зі 100 кг борошна), кг; ԛс – сумарна маса сировини, витраченої на приготування тіста (зі 100 кг борошна) за рецептурою хліба, кг; Wc – середньозважена вологість сировини, %; Wт – вологість тіста після його замішування, %.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…