Як прискорити настій жижі?

Щоб прискорити процес «дозрівання» нашої рідини, нагрійте її до 40 градусів. У мікрохвильовій печі при потужності 600 вт це можна зробити за 5-7 секунд. Не рекомендуємо гріти в мікрохвильовій печі рідини в пластиковій тарі, т. к.8 Jun 2019

Струшуйте рідину 1 раз на добу, для прискорення процесу наполягання. Щоб зрозуміти доцільність цього прийому, розлийте десертну жижу у два флакончики. Перший струшуйте щодня до появи дрібних бульбашок, відкривайте у своїй кришку однією хвилину, даючи подихати.

Одні радять наполягати 1-2 дні, інші 5-10 днів, а треті взагалі вважають за краще одразу парити і не замислюватися про те, яким буде смак після 2-3 днів.

Думки щодо терміну наполягання рідини різняться: деякі з виробників стверджують, що 2-4 години достатньо, хтось наводить цифру в 15 хвилин, інші ж рекомендують дати готовому продукту не менше 2 діб для отримання максимально однорідної консистенції. Оптимальним періодом є 2-3 години.

admin

Recent Posts

У якому місті встановлено памятник Роккі Бальбоа

Сільвестер Сталлоне відкрив пам’ятну дошку біля пам’ятника його кіногероя Роккі БальбоаБронзова статуя заввишки понад 2…

5 години ago

Зачем нужно биде

Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…

15 години ago

Как растопить снег на дачном участке

Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…

1 день ago

Ремонт балкона своими руками

Вы решили отремонтировать балкон? Сделать работу можно своими руками, используя современные отделочные материалы. Начать ремонт…

1 день ago

Натяжные потолки в Днепре: стиль, качество и практичность

Натяжные потолки уже давно завоевали популярность благодаря своим эстетическим и практическим качествам. Это идеальное решение…

2 дні ago

Как отделить спальную зону

Необходимость отделять функциональные зоны – обычная проблема малогабаритных квартир. Даже при наличии отдельной спальной в…

2 дні ago