Риба в кефірі – це цікава й оригінальна страва, яка напевно сподобається любителям морепродуктів. У поєднанні з кефіром, риба набуває особливого смаку і ніжності. До того ж, приготування такої страви не вимагає особливих навичок і часу.
Для приготування риби в кефірі знадобляться такі інгредієнти: свіжа риба (найкраще використовувати філе), кефір, цибуля, зелень, спеції за смаком. Вибирайте рибу з мінімальною кількістю кісток і переважно з ніжним м’ясом.
Перед початком приготування необхідно приготувати рибу. Відріжте філе від голови та хвоста, видаліть зайві кістки та шкіру. Потім наріжте рибу на шматочки середнього розміру. Після цього посипте їх спеціями і залиште на кілька хвилин, щоб м’ясо просочилося ароматом.
Інгредієнти: | Кількість: |
---|---|
Риба (лосось, тріска, судак тощо) | 500 г |
Кефір | 2 склянки |
Борошно | 3 столові ложки |
Рослинна олія | для смаження |
Сіль | за смаком |
Кефір додасть рибі легкий вершковий смак. Таку рибу дуже просо готувати і її можна подавати гостям. Для обіду така страва добре підійде, за рахунок своєї простоти приготування і смакових якостей.
Змастіть рибу маслиновою олією або розтопленим вершковим маслом чи соусом песто, щоб вона залишалася вологою, і приправте свіжими або сушеними травами, спеціями, подрібненим часником, а також сіллю і перцем.
Експерти не рекомендують їсти рибу з такими продуктами:
Світ онлайн-казино дарує безліч захоплюючих можливостей для тих, хто любить поєднувати розваги з шансом отримати…
Обеспечение безопасности дома или офиса — это задача, которая требует комплексного подхода и надежных технологий.…
Сливной бачок унитаза - пожалуй, самый часто выходящий из строя его элемент. С ним всегда…
Каждый, кто приобретает новое жилье, сталкивается с проблемой проведения ремонта. Однако не все знают, как…
Несмотря на то, что сегодня большинство поставщиков входных и межкомнатных дверей предлагают выгодные условия установки,…
Английский язык — это ключ к новым возможностям. Он открывает двери к международной карьере, помогает…