Риба в кефірі – це цікава й оригінальна страва, яка напевно сподобається любителям морепродуктів. У поєднанні з кефіром, риба набуває особливого смаку і ніжності. До того ж, приготування такої страви не вимагає особливих навичок і часу.
Для приготування риби в кефірі знадобляться такі інгредієнти: свіжа риба (найкраще використовувати філе), кефір, цибуля, зелень, спеції за смаком. Вибирайте рибу з мінімальною кількістю кісток і переважно з ніжним м’ясом.
Перед початком приготування необхідно приготувати рибу. Відріжте філе від голови та хвоста, видаліть зайві кістки та шкіру. Потім наріжте рибу на шматочки середнього розміру. Після цього посипте їх спеціями і залиште на кілька хвилин, щоб м’ясо просочилося ароматом.
| Інгредієнти: | Кількість: |
|---|---|
| Риба (лосось, тріска, судак тощо) | 500 г |
| Кефір | 2 склянки |
| Борошно | 3 столові ложки |
| Рослинна олія | для смаження |
| Сіль | за смаком |
Кефір додасть рибі легкий вершковий смак. Таку рибу дуже просо готувати і її можна подавати гостям. Для обіду така страва добре підійде, за рахунок своєї простоти приготування і смакових якостей.
Змастіть рибу маслиновою олією або розтопленим вершковим маслом чи соусом песто, щоб вона залишалася вологою, і приправте свіжими або сушеними травами, спеціями, подрібненим часником, а також сіллю і перцем.
Експерти не рекомендують їсти рибу з такими продуктами:
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…