Як приготувати кабачки з помідорами в духовці?

Кабачки наріжте невеликими шматочками, трохи посоліть і залиште на 10-15 хвилин|мінути|. Після цього промокніть паперовими рушниками і обваляйте в борошні. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте кабачки до золотистої скоринки, приблизно за 2-3 хвилини з кожного боку.

Кабачки рекомендовані для боротьби із зайвою вагою, для активізації роботи шлунка та кишечника. Дуже корисні страви з кабачків при підвищеному тиску, збудливості та стресах, захворюваннях печінки та нирок. Для максимальної користі кабачки рекомендується готувати зі шкіркою і насінням без олії та солі.

Смак у сирих кабачків не яскраво виражений, тому «заходять» вони досить легко, можна сказати, як огірки. Здебільшого я їх так і використовую, замінюючи на огірки у салаті з помідорами: помідори, молоденькі кабачки кубиком, цибуля, зубчик часнику, зелень, сіль, чорний перець та ароматне оливкове (або гірчичне) масло.

admin

Recent Posts

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

3 тижні ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

4 тижні ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

1 місяць ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago

Ламинированная фанера: больше, чем просто стройматериал

Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…

2 місяці ago