Як приготувати бекон у домашніх умовах?

Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть деко або форму пергаментом для запікання. Викладіть скибочки бекону поруч одна з одною на пергамент. Відправте в розігріту духовку на 10-15 хвилин.

Різновиди бекону

  1. Спинний бекон виготовляється з відрубу середньої спинної частини туші. …
  2. Шийний бекон виготовляється з пісного м’яса спинної частини шиї біля голови.
  3. “Котеджний” бекон виготовляється з нежирного м’яса свинячої лопатки і зазвичай має овальну форму.

Рецепт приготування: Розігрійте духовку до 120 °С. Натріть шматок м’яса сіллю, перцем і паприкою з усіх боків; Покладіть на решітку, яка стоїть на деку, загорніть усю конструкцію у фольгу та поставте в духовку на 2,5 год; Для домашнього копчення застеліть вок чи глибоку сковорідку потрійним шаром фольги, щоб краї звисали.

admin

Recent Posts

Как устроить альпийскую горку

Создание альпийской горки на своем садовом участке – увлекательное занятие. Оно чем-то напоминает создание бонсай.…

37 хвилин ago

Как быстро вырастить зелень к Новому году

Новогодние праздники не за горами. И хочется что-нибудь вырастить витаминное и полезное, чтобы порадовать и…

3 години ago

Слот More Magic Apple: чарівний світ азарту та виграшів

Світ онлайн-казино дарує безліч захоплюючих можливостей для тих, хто любить поєднувати розваги з шансом отримати…

11 години ago

Сигнализация Ajax: современное решение для вашей безопасности

Обеспечение безопасности дома или офиса — это задача, которая требует комплексного подхода и надежных технологий.…

11 години ago

Как открыть сливной бачок

Сливной бачок унитаза - пожалуй, самый часто выходящий из строя его элемент. С ним всегда…

13 години ago

Как правильно делать ремонт в квартире

Каждый, кто приобретает новое жилье, сталкивается с проблемой проведения ремонта. Однако не все знают, как…

24 години ago