Як правильно зробити скумбрію в коптильні

Як коптити скумбрію в домашній коптильні?

КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Крок 1. Скумбрію промити та обсушити. …
  2. Забрати в холодильник на 12 годин.
  3. Рибу промити від солі під проточною водою, випатрати, залишивши голову. Обсушити паперовими рушниками. …
  4. Рибу підвісити на 3 години для подвяливания.
  5. Потім розмістити на ґратах коптильні. …
  6. Скумбрію остудити.

Як правильно засолити скумбрію для гарячого копчення?

Перед копченням скумбрію необхідно правильно засолити. Рибу чистимо, миємо і солимо в емальованій тарі, додавши 2 столові ложки солі та 1 ст. ложку цукру з розрахунку на 3 скумбрії. Залишаємо рибу в холодильнику на 1 день, після чого промиваємо від солі, витираємо насухо і приступаємо до копчення.

admin

Recent Posts

Якісні папки: ефективність, зручність та переваги індивідуального виготовлення

Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…

5 днів ago

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

1 місяць ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

1 місяць ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

2 місяці ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago