Видача готової їжі дітям здійснюється лише після зняття проби членами шлюберажної комісії. Пробу знімають за 15-20 хвилин до роздачі готової їжі. У шлюберажному журналі дається оцінка кожної страви членами комісії та відмітка про дозвіл на видачу.
Бракераж готової продукції – це перевірка відповідності зовнішнього вигляду та смакових якостей страви шляхом зняття проби. Проводити оцінку якості напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів слід щодня на початок відпустки приготовленої партії страв.
Бракеражу піддається кожна партія продукції. Партією вважають будь-яку кількість продукції одного найменування, однієї дати та зміни вироблення, виготовленої в однакових умовах на одному об'єкті. 4. Для проведення бракеражу в установі створюється шлюбна комісія у складі не менше 3-х осіб.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…