Як правильно знімати бракераж готової продукції

Видача готової їжі дітям здійснюється лише після зняття проби членами шлюберажної комісії. Пробу знімають за 15-20 хвилин до роздачі готової їжі. У шлюберажному журналі дається оцінка кожної страви членами комісії та відмітка про дозвіл на видачу.

Як проводиться бракераж готової продукції?

Бракераж готової продукції – це перевірка відповідності зовнішнього вигляду та смакових якостей страви шляхом зняття проби. Проводити оцінку якості напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів слід щодня на початок відпустки приготовленої партії страв.

Що таке Бракераж їжі які правила його проведення?

Бракеражу піддається кожна партія продукції. Партією вважають будь-яку кількість продукції одного найменування, однієї дати та зміни вироблення, виготовленої в однакових умовах на одному об'єкті. 4. Для проведення бракеражу в установі створюється шлюбна комісія у складі не менше 3-х осіб.

admin

Recent Posts

Якісні папки: ефективність, зручність та переваги індивідуального виготовлення

Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…

6 днів ago

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

1 місяць ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

1 місяць ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

2 місяці ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago