Незалежно від матеріалу для найбільш ефективної та безшумної роботи перетин повітроводу має бути таким самим, як у вихідного розтруба витяжки, або мінімально відрізнятися від нього. Як правило, це 125-150 мм. Пам'ятайте, що зменшення діаметра не лише знижує продуктивність, а й різко збільшує шум.
Перший варіант: Встановити здвоєну решітку. Перша частина: через перехідник надягає гофротруба і виводить повітря, запахи, коли витяжка включена. Нижня частина є звичайними гратами, через які повітря виводиться незалежно від вентиляційної кухонної витяжки.
Сучасний світ неможливо уявити без систем безпеки та зв’язку. Від охоронних сигналізацій до домофонів –…
Сучасний спецодяг уже давно перестав бути просто «робочим комбінезоном». Сьогодні він виконує роль персональної захисної…
Освіта в Європі — це мрія багатьох українських школярів і батьків, яка з кожним роком…
В современном ритме жизни не всегда удается заранее подготовиться к празднику или важному событию. Иногда…
Когда летняя жара превращает квартиру или офис в настоящую парилку, единственным спасением становится качественный кондиционер.…
Буріння свердловини на воду — справа не з дешевих. Але найбільші витрати часто виникають не…