Незалежно від матеріалу для найбільш ефективної та безшумної роботи перетин повітроводу має бути таким самим, як у вихідного розтруба витяжки, або мінімально відрізнятися від нього. Як правило, це 125-150 мм. Пам'ятайте, що зменшення діаметра не лише знижує продуктивність, а й різко збільшує шум.
Перший варіант: Встановити здвоєну решітку. Перша частина: через перехідник надягає гофротруба і виводить повітря, запахи, коли витяжка включена. Нижня частина є звичайними гратами, через які повітря виводиться незалежно від вентиляційної кухонної витяжки.
Вантажоперевезення - це сфера, в якій контроль часу роботи водіїв має надзвичайно важливе значення. З…
Серед багатьох видів чорного металопрокату саме листова сталь залишається одним з найбільш затребуваних матеріалів у…
Современный рынок требует от предпринимателя не только гибкости, но и точного соблюдения финансовой отчетности. Ошибки…
Меблі — це не просто предмети інтер’єру, а щоденні супутники нашого життя. Вони створюють настрій…
Сучасний ринок інвестицій щодня змінюється, проте золото залишається стабільним активом, який не втрачає своєї привабливості.…
Знаєте, коли я вперше спробував купити суші у Львові, це було років п'ять тому, і,…