Викладіть уклейку в ємність для засолювання, додайте спеції, цукор та сіль. Перемішайте, розрівняйте і прикрийте ємність харчовою плівкою. Залишіть уклейку засолюватися при кімнатній температурі 4-6 годинПісля цього приберіть її в холодильник ще на добу.
Вялитися (сушиться) уклейка повинна у темному (затіненому), добре провітряному місці. У жодному разі ні на сонці. Якщо вологість повітря в місці сушіння риби не велика, то через 2-3 дні риба буде готова, за високої вологості процес може розтягнутися на тиждень.
Але серед рибалок є і ті, для яких лов уклейки на вудку приємне, цікаве та цілеспрямоване заняття. Тому причина її прекрасний гастрономічний смак, який не поступається лящу і значно перевершує плітку.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…