Викладіть уклейку в ємність для засолювання, додайте спеції, цукор та сіль. Перемішайте, розрівняйте і прикрийте ємність харчовою плівкою. Залишіть уклейку засолюватися при кімнатній температурі 4-6 годинПісля цього приберіть її в холодильник ще на добу.
Вялитися (сушиться) уклейка повинна у темному (затіненому), добре провітряному місці. У жодному разі ні на сонці. Якщо вологість повітря в місці сушіння риби не велика, то через 2-3 дні риба буде готова, за високої вологості процес може розтягнутися на тиждень.
Але серед рибалок є і ті, для яких лов уклейки на вудку приємне, цікаве та цілеспрямоване заняття. Тому причина її прекрасний гастрономічний смак, який не поступається лящу і значно перевершує плітку.
Бордюр — не просто украшение тротуара. Его установка обязательна для защиты покрытия от расползания и…
Многие путают омара с лангустом, однако это не одно и то же, поскольку основным отличием…
ГідазепамОпишіть симптоми або потрібний препарат – ми допоможемо підібрати його дозування або аналог, оформимо замовлення…
В наше время сложно себе представить город или предприятие без системы отопления. Основные требования к…
Створення комфортного робочого місця вдома відіграє важливу роль у нашій продуктивності та загальному самопочутті. Правильно…
Для того чтобы сделать внутренний откос из пластика совсем необязательно быть профессионалом. Без помощи специалиста…