Зазвичай підготовлені чисті та сухі ягоди (смородину, ожину, полуницю, чорницю, вишню, черешню) викладають в один шар на піднос для швидкого заморожування. Потім пересипають у ємність або пакет, щільно закривають і далі зберігають у морозильній камері. Тепер взимку ви зможете насолоджуватися цілісними ягідками!
Зміст:
На зиму можна заморозити будь-який фрукт і ягоду, в тому числі:
Як правильно заморозити ягоди на зиму: корисні поради
Загальні правила
Смородину, лохину, ожину, чорницю, агрус рекомендуємо заморожувати без гілочок будь-яким способом, який вам подобається. Вишню та черешню можна заморожувати з кісточками, а можна, можливо без. Дуже просто і швидко їх заморожувати у вигляді пюре.
Найкраще підходять для заморожування такі овочі, як морква, буряк, солодкий перець, зелена квасоля, баклажани, кабачки та цукіні, цибуля-порей, зелений горошок.
При температурі в морозильної камери мінус 18 °С заморожені ягоди можна зберігати до одного року. Якщо температура у вашому морозильник мінус 15 °С, термін зберігання зменшується до шести місяців.
Для заморожування ягід можна використовувати пластикові контейнери, пляшки, склянки з кришечками чи пакети. Розкладіть обсохлі ягоди по контейнерах, закрийте кришками, поставте дату та відправте в морозилку. Термін зберігання такої заготівлі близько 1 року. Повторно заморожувати обліпиху не рекомендується.
Сучасний бізнес неможливо уявити без автоматизації ключових процесів та ефективного управління інформаційними потоками. Керівники підприємств…
ТЭН — это сердце любого водонагревателя. Именно он отвечает за быстрый нагрев воды, стабильную работу…
Современные инженерные системы требуют решений, которые позволяют снизить теплопотери, увеличить срок службы коммуникаций и сделать…
Підготовка до IELTS — це не лише робота над англійською мовою, але й розуміння структури…
Серія Edifice від відомого японського бренду Casio стала символом поєднання елегантного дизайну, інноваційних технологій і…
Сучасні сайти, інтернет-магазини та онлайн-сервіси потребують швидкої, стабільної та безпечної роботи. Саме для цього створений…