Шкірка у лічі щільна, але тонка, тож впоратися з нею неважко. Щоб очистити фрукт, надріжте оболонку кінчиком ножа або надірвіть пальцями, а потім просто зніміть її руками. У середині очищених плодів ви знайдете великі кісточки. Дістаньте їх – вони неїстівні.
Лічі краще з’їсти якомога швидше, за 1-2 дні після покупки. На такий короткий термін плоди можна залишити при кімнатній температурі.
А також мідь – її близько 15% від добової потреби в 100 г плоду. Лічі містить поліфеноли, які захищають клітини організму від шкідливої дії токсичних сполук. Добова норма лічі на день для дорослих становить 10-12 штук, а для дітей 3-5″, – написала Фус в Instagram.
Коли краще їхати на відпочинок в Єгипет до теплих морів та величних пірамідБажання відпочити саме…
Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…
Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…
Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…
Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…
При необходимости утеплить мансарду или любую другу пристройку вашего дома пенопластом, вам совсем необязательно обращаться…