Як правильно варити рибу?

Щоб зварити рибу, її потрошать, очищають від нутрощів, луски, видаляють зябра, нарізають шматками і опускають у киплячу воду (до якої заздалегідь додають сіль та різні приправи). Відвар знову доводять до кипіння, а потім зменшують вогонь, щоб рідина кипіла ледве. Чому рибу потрібно солити відразу?

admin

Recent Posts

Как делать ремонт потолков

Довольно часто приходится заниматься ремонтом потолочного покрытия. Дело в том, что со временем потолок начинает…

4 години ago

Автопарфуми: аромат для вашого авто

Кожен автомобіліст знає, що запах у салоні машини може впливати не лише на комфорт поїздки,…

10 години ago

У чому різниця між метеором та метеоритом

✅Чим відрізняється метеор від метеоритаХіба може бути щось прекрасніше і загадковіше зоряного неба? Ми мріємо…

12 години ago

Как заделать свищ

Самой распространенной причиной возникновения свищей в стальных трубопроводах является точечная коррозия. Как правило, появление свищей…

14 години ago

Как сделать отопление

Эта статья для тех, в ком проснулась толика энтузиазма и кто имеет определённое количество свободного…

18 години ago

Дизайн и печать календарей: как создать уникальный рекламный инструмент

Дизайн и печать календарей — это отличная возможность для бизнеса подчеркнуть свою индивидуальность и завоевать…

19 години ago