Ви маєте прорізати рибу до основи нижньої щелепи, розділивши навпіл костисту частину, яка розташована між передніми плавниками. Найзручніше видаляти нутрощі, захопивши їх пальцями біля основи голови.Dec 4, 2012
Пластування складається з трьох послідовних операцій: спочатку видаляють спинний плавник, попередньо надрізавши м’якоть на спинці в подовжньому напрямку по обидва боки до хребта; потім, надрізавши м’якоть біля зябрової кришки, зрізають одне філе із хребтової кістки, перевертають рибу на інший бік і зрізають …
Притримуючи рибу рукою зверху, відтягувати м’ясо і продовжувати відокремлювати кістки ножем по всій довжині: дійшовши до голови, прорізати до самої основи і вирізати у риби хребет так, щоб він майже не захопив м’яса. Відокремлені кістки не варто викидати, з них можна буде зварити бульйон.
Як обробити на філе круглу рибу Ввести ніж із тонким лезом під зяброву щілину і видалити голову. Відрізати хвіст і плавники (якщо ви цього ще не зробили). Зробити по спинці від голови до хвоста глибокий надріз уздовж хребта. Розгорнути лезо ножа до хвоста і зрізати філе разом із реберними кістками.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…