Як правильно робити рис для суші

Як правильно варити рис?

Перекладаємо Мал із сита в каструлю, заливаємо холодною водою в пропорції приблизно 1 л води на 650-700 г рису; Варити треба під кришкою, використовуючи вогонь середньої інтенсивності. При початку закипання вогонь знижується до низького рівня, щоб Мал «Втомився» в такому режимі 10-15 хвилин.

Як приготувати рис для суші?

Рецепт приготування заправки дуже простий: змішати рисовий оцет, сіль і цукор і поставити на вогонь. Не потрібно доводити суміш до кипіння, достатньо нагріти її, щоб цукор та сіль розчинилися. Як тільки всі сухі компоненти розчиняться і ваша заправка стане прозорою, можна вимикати вогонь.

admin

Recent Posts

Как сделать откос из пластика

Для того чтобы сделать внутренний откос из пластика совсем необязательно быть профессионалом. Без помощи специалиста…

28 хвилин ago

Анодування алюмінію: особливості процесу та його переваги

Сучасна обробка металів потребує не лише естетичного вдосконалення, а й надійного захисту поверхонь від корозії.…

3 години ago

У якому місті встановлено памятник Роккі Бальбоа

Сільвестер Сталлоне відкрив пам’ятну дошку біля пам’ятника його кіногероя Роккі БальбоаБронзова статуя заввишки понад 2…

11 години ago

Зачем нужно биде

Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…

22 години ago

Как растопить снег на дачном участке

Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…

1 день ago

Ремонт балкона своими руками

Вы решили отремонтировать балкон? Сделать работу можно своими руками, используя современные отделочные материалы. Начать ремонт…

1 день ago