Як правильно робити рис для суші

Як правильно варити рис?

Перекладаємо Мал із сита в каструлю, заливаємо холодною водою в пропорції приблизно 1 л води на 650-700 г рису; Варити треба під кришкою, використовуючи вогонь середньої інтенсивності. При початку закипання вогонь знижується до низького рівня, щоб Мал «Втомився» в такому режимі 10-15 хвилин.

Як приготувати рис для суші?

Рецепт приготування заправки дуже простий: змішати рисовий оцет, сіль і цукор і поставити на вогонь. Не потрібно доводити суміш до кипіння, достатньо нагріти її, щоб цукор та сіль розчинилися. Як тільки всі сухі компоненти розчиняться і ваша заправка стане прозорою, можна вимикати вогонь.

admin

Recent Posts

Якісні папки: ефективність, зручність та переваги індивідуального виготовлення

Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…

7 днів ago

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

1 місяць ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

1 місяць ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

2 місяці ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago