Дубова тріска містить багато танінів, здатних зіпсувати напій. Для того щоб їх позбутися дубову тріску необхідно вимочити. Зробити це можна в окропі, змінюючи воду кілька разів. Для прискорення процесу при першому кип'ятінні можна скористатися харчовою содою (приблизно чайна ложка на літр води).
3 літри самогону, міцністю не менше 50%; 2 столові ложки дубові тріски; 3-4 шт.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…