Дрова згоряють безпосередньо всередині тандира, чим доводять його до потрібної робочої температури. Після цього залишки вугілля витягуються через піддувало. Сам тандир готовий до використання. В ньому можна готувати продукти кілька годин до ряду, дотримуючись черговості їх завантаження.28 вер. 2020 р.
У кожної страви воно своє. Так м'ясо на шампурі в тандирі готується 10-15 хвилин, курка 30-40 хвилин, гусак і бараняча нога – 1-1,5 години. У будь-якому випадку час приготування індивідуально залежить від використовуваного тандира, температури навколишнього повітря, вітру і звичайно рецепту.
Коли готуєте їжу, ЗАВЖДИ ЗАКРИВАЙТЕ КРИШКУ і ПІДДУВАЛО Тандир Амфора створений так, що під час приготування їжі він має бути закритий – лише тоді гарантується відсутність відкритого полум'я та рівномірність температури.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…