Чому потрібно чистити мідії? Оскільки мідії фільтрують воду, то в них можуть затримуватися різні сторонні тіла, водорості. Харчуються мідії суспензією, планктоном та іншими організмами, які накопичуються у них у шлунку.
Зручніше видаляти кишківник кулінарними ножицями, але можна і ножем. Промити мідії під проточною водою, стиснути в кулаці, щоб пішла зайва рідина. У такому вигляді можна починати їх готувати. Якщо плануєте запікати мідії в раковинах, то стулки треба очистити ножем від наростів і водоростей, а потім промити.
Живі мідії: як вибрати й обробити? Якщо вам дісталися варено-морожені мідії, то з ними все доволі просто: промийте, видаліть нитки бісусу і швидко прогрійте на сковорідці в улюбленому соусі або запечіть. Довго готувати не треба, щоб ніжне м’ясо не перетворилося на гуму.
Міцні стосунки — це не просто везіння чи збіг обставин. Це результат постійної роботи, взаємоповаги,…
Выращивание растений, обустройство приусадебного участка или строительство дачного домика — всё это требует не только…
Переход на альтернативные источники энергии — это не просто тренд, а необходимость для тех, кто…
У сучасному світі сайт — це не просто візитка компанії. Це — перше враження, повноцінна…
У сучасному автомобілі акумулятор виконує критично важливу функцію — забезпечує живлення всіх електросистем та старт…
Представьте: вы сидите дома, а к вам едет яркий боул с нежным лососем, хрустящими свежие…