Чому потрібно чистити мідії? Оскільки мідії фільтрують воду, то в них можуть затримуватися різні сторонні тіла, водорості. Харчуються мідії суспензією, планктоном та іншими організмами, які накопичуються у них у шлунку.
Зручніше видаляти кишківник кулінарними ножицями, але можна і ножем. Промити мідії під проточною водою, стиснути в кулаці, щоб пішла зайва рідина. У такому вигляді можна починати їх готувати. Якщо плануєте запікати мідії в раковинах, то стулки треба очистити ножем від наростів і водоростей, а потім промити.
Живі мідії: як вибрати й обробити? Якщо вам дісталися варено-морожені мідії, то з ними все доволі просто: промийте, видаліть нитки бісусу і швидко прогрійте на сковорідці в улюбленому соусі або запечіть. Довго готувати не треба, щоб ніжне м’ясо не перетворилося на гуму.
Футболка — это не просто элемент гардероба, а холст для самовыражения. Печать на футболках сегодня…
Секреты клинеров: как сделать уборку квартиры в 2 раза быстрее Чистый дом — это не…
Силові тренування для жінок оточені неймовірною кількістю міфів, стереотипів та абсурдних забобонів, які систематично заважають…
Гребні тренажери: універсальний інструмент для спорту та здоров’я Гребний тренажер — це сучасний спортивний снаряд, який…
Сьогодні кросівки стали не лише спортивним взуттям, а й важливою частиною щоденного образу. Бренд Nike…
Сучасний бізнес неможливо уявити без автоматизації ключових процесів та ефективного управління інформаційними потоками. Керівники підприємств…