Зміст:
Чому потрібно чистити мідії? Так як мідії фільтрують воду, то них можуть затримуватися різні сторонні тіла, водорості. Харчуються мідії суспензією, планктоном та іншими організмами, які накопичуються у них у шлунку.
Мідії промийте, відваріть протягом 3 хвилин, відкиньте на друшляк. Очистіть часник і покришіть. Збризкайте лимонним соком, ретельно перемішайте, залиште на 10 хв. Таким чином вдасться прибрати гіркоту.
Молюсок повинен пахнути морем. Якщо ви відчуваєте неприємний і тухлий душок, значить продукт зіпсований.
Змішайте 3 ст. ложки оцту з літром води та прокип'ятіть воду протягом кількох хвилин – оцет нейтралізує та усуне рибний запах.
видалити "Ногу". Так називається частина молюска, за допомогою якої мідія кріпиться до раковини. Потягнути "ногу", і вона легко відокремитися від основної частини. Відрізати "кишечник" мідій.
Мідії потрібно збризкувати лимонним соком, він збагачує їх смак. Також їх можна поливати соусами, додавати супи, омлети, піцу, різотто, пасту та плов. 3. Мідії у розсолі частіше використовуються для салатів.
Бланшування, також ошпарювання, бланшування (від дієслова бланшувати, фр. blanchir – літер. мити, білити, відбілювати, обдавати окропом; від фр. blanc – білий) – короткочасна обробка продукту окропом або парою.
Дизайн и печать календарей — это отличная возможность для бизнеса подчеркнуть свою индивидуальность и завоевать…
Современные города стремятся к экологичности и инновациям, и Киев — не исключение. Одной из популярных…
Бонг – это не просто устройство, а целая культура, позволяющая сделать процесс курения комфортным и…
Авокадо - удивительный плод. Относится к фруктам, растет на дереве, а по составу больше напоминает…
Любой ремонт требует точности, поскольку приблизительные расчеты и любые замеры на глаз могут привести к…
Если вы любите природу, цените красоту и хотите придать своему приусадебному участку неповторимость и индивидуальность,…