Зміст:
Чому потрібно чистити мідії? Так як мідії фільтрують воду, то них можуть затримуватися різні сторонні тіла, водорості. Харчуються мідії суспензією, планктоном та іншими організмами, які накопичуються у них у шлунку.
Мідії промийте, відваріть протягом 3 хвилин, відкиньте на друшляк. Очистіть часник і покришіть. Збризкайте лимонним соком, ретельно перемішайте, залиште на 10 хв. Таким чином вдасться прибрати гіркоту.
Молюсок повинен пахнути морем. Якщо ви відчуваєте неприємний і тухлий душок, значить продукт зіпсований.
Змішайте 3 ст. ложки оцту з літром води та прокип'ятіть воду протягом кількох хвилин – оцет нейтралізує та усуне рибний запах.
видалити "Ногу". Так називається частина молюска, за допомогою якої мідія кріпиться до раковини. Потягнути "ногу", і вона легко відокремитися від основної частини. Відрізати "кишечник" мідій.
Мідії потрібно збризкувати лимонним соком, він збагачує їх смак. Також їх можна поливати соусами, додавати супи, омлети, піцу, різотто, пасту та плов. 3. Мідії у розсолі частіше використовуються для салатів.
Бланшування, також ошпарювання, бланшування (від дієслова бланшувати, фр. blanchir – літер. мити, білити, відбілювати, обдавати окропом; від фр. blanc – білий) – короткочасна обробка продукту окропом або парою.
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…
Підтримка здоров'я та досягнення спортивних цілей часто потребує комплексного підходу. Окрім збалансованого харчування та регулярних…
Вибір університету — це стратегічне рішення, яке визначає кар’єрний шлях і впливає на особистісний розвиток.…
Бажання малювати живе в багатьох із нас. Можливо, ви з дитинства мріяли створювати власні світи…