У разі сухої заготівлі ламінарії спочатку залийте її холодною водою (1:8), залиште мінімум на 10-12 годин. Потім гарненько промийте капусту, щоб прибрати неприємний запах. Закип’ятіть у каструльці воду, підсоліть її та варіть морську капусту протягом 15-20 хв.Jan 25, 2012
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…