Як пом’якшити жорстке м’ясо під час варіння?

Перед варінням м’ясо можна замаринувати. Зробити в шматку м’яса невеликі надрізи, покласти в миску з нарізаною цибулею і скропити трохи оцтом. Поставити в холодильник на 1-2 години. Замість маринаду для “пом’якшення” яловичини можна взяти готову гірчицю, обмазати нею шматок з усіх боків.

admin

Recent Posts

Как промывать систему отопления

В наше время сложно себе представить город или предприятие без системы отопления. Основные требования к…

10 хвилин ago

Організація робочого місця: поради щодо вибору комп’ютерного столу

Створення комфортного робочого місця вдома відіграє важливу роль у нашій продуктивності та загальному самопочутті. Правильно…

6 години ago

Как сделать откос из пластика

Для того чтобы сделать внутренний откос из пластика совсем необязательно быть профессионалом. Без помощи специалиста…

8 години ago

Анодування алюмінію: особливості процесу та його переваги

Сучасна обробка металів потребує не лише естетичного вдосконалення, а й надійного захисту поверхонь від корозії.…

10 години ago

У якому місті встановлено памятник Роккі Бальбоа

Сільвестер Сталлоне відкрив пам’ятну дошку біля пам’ятника його кіногероя Роккі БальбоаБронзова статуя заввишки понад 2…

19 години ago

Зачем нужно биде

Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…

1 день ago