Як зробити сало м'яким в домашніх умовах Наріжте 1 кг сала великими шматками, залийте літром води та проваріть 3 хвилини. Додайте у воду 4,5 ст. л. солі та залиште в ній сало на 12:00.
Дуже часто сало виходить «гумовим» і зовсім не жується. В результаті цей шматочок солоного сала бовтається по холодильнику поки не засохне не постаріє. Виправити ситуацію допоможе шпик із мікрохвильової печі. Сало помити від солі, нашпигувати часником, обваляти з усіх боків сумішшю перців.
Пожовкла старе сало зіслужить вам повторну службу, якщо перетопити його на смалець. Для цього наріжте сало на невеликі шматочки та посмажте на гарячій сухій сковороді до коричневого кольору. Шкварки можна подати до яєчні або дерун, а розтоплений смалець зі сковороди злийте в банку і зберігайте в холодильнику.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…