1) Натисніть значок Меню в правому верхньому кутку екрана і виберіть Архів. 2) Вгорі виберіть Архів історій. 3) Виберіть потрібну історію. 4) Проведіть по екрану вгору, щоб відкрити список людей, які переглянули вашу історію.
Ви можете дізнатися, хто бачив вашу історію, протягом 48 годин після публікації.
Тепер після закінчення 24 годин історії будуть автоматично зберігатися в архів. Завдяки цьому ви зможете в будь-який час пережити пам’ятні миті з життя своєї компанії або навіть поділитися ними в розділі “Актуальне з історій”. Щоб переглянути історії в архіві, торкніться значка архіву в профілі.
Більшість поломок накопичувальних водонагрівачів пов'язана з одним вузлом — нагрівальним елементом. Накип, корозія, перегорання спіралі…
Такі моделі вже не асоціюються виключно з класичним інтер’єром. Зараз дизайнери успішно інтегрують їх у…
Будь-який підприємець знає, як складно орієнтуватися в українському законодавстві, як часто тут відбуваються зміни і…
Для більшості агентств нерухомості сайт - це перша точка контакту з потенційним клієнтом. Це ваш…
Живые цветы остаются одним из самых универсальных способов выразить чувства — благодарность, любовь, извинение или…
Попперс — це загальна назва летких речовин із групи алкілнітритів. Після вдихання парів ефект настає…