Зазвичай хвіст бобрів вважається делікатесом. Щоб звільнити його від шкіри хвіст обсмажують на вугіллі або грилі протягом 10 хвилин і кілька разів перевертають. Потім шкірка лопається, після чого, злегка остудивши, хвіст легко очистити.
Хвіст бобра використовують для приготування супів, копчених делікатесів, запікання та томлення при помірних температурах, смажать на грилі. У домашніх умовах бобровий хвіст можна запекти у духовці. Для цього сам хвостик потрібно трохи обсмажити, очистити від шкірки.
Купити хвіст бобра і спробувати його повинен кожен гурман, який себе поважає. Смак сала з хвоста бобра дуже незвичайний.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…