Якщо зробити вогонь більшим і, помішуючи, не накривати кришкою – це смажити. Якщо зробити вогонь меншим і, помішуючи, тримати під закритою кришкою – це гасити.19 Jul 2019
Зміст:
Гасіння – процес готування за допомогою нагрівання продуктів у малій кількості рідини, середнє між варінням і жарінням. У ГОСТ Р 50647-94 зазначено, що гасіння це допуск продуктів з додаванням прянощів і приправ або соусу. Перед гасінням продукти можна обсмажувати, такий процес називається брезування.
Гасити їжу потрібно виключно під кришкою; Краще для цього використовувати посуд із досить товстим дном та стінками; Гасіння – це та техніка у приготуванні, яка виконується на повільному вогні; Якщо ви тушкуєте м'ясо, в рідину для гасіння можна додати трохи борошна.
Занадто коротка термообробка призведе до того, що м'ясо буде сирим, що важко розрізається і, швидше за все, не придатним до вживання. А якщо Ви будете гасити його занадто довго, воно стане надто твердим. Найшвидше гаситься фарш.
Класичне гасіння Періодично потрібно відкривати кришку і перемішувати вміст каструлі, щоб нічого не пригорало. Густоту соусу, який утворюється в результаті гасіння, можна, можливо регулювати, додаючи рідину або збільшуючи вогонь для випаровування.
Якщо зробити вогонь більшим і, помішуючи, не накривати кришкою – це смажити. Якщо зробити вогонь меншим і, помішуючи, тримати під закритою кришкою – це гасити.
Кассероль (casserole) – це керамічний або виготовлений з жароміцного скла горщик або каструля. У цьому посуді тушкують овочі, птицю, рибу, морепродукти та м'ясо у соусі.
Обсмажування м'яса, птиці та риби до скоринки. Якщо накрити сковороду кришкою, Корочка розм'якшиться, а продукт пустить сік. Цього ми допустити не можемо. Тому якщо продукт неможливо прожарити на сковороді повністю, краще довести його до готовності в духовці – так і скоринка буде на місці, і соки не втечуть.
Если вы любите природу, цените красоту и хотите придать своему приусадебному участку неповторимость и индивидуальность,…
Многие владельцы садовых участков сегодня предпочитают вместо настоящего травяного покрова использовать искусственную траву. В отличие…
Блюдо из восточной кухни. Получается очень вкусным, сытным, нежным. Удивит ваших гостей. Начинка у пирожков…
Сегодня лишний вес - это проблема, которая встречается все чаще и чаще. Многие задумываются, как…
натуральних чиселЧисло i є дільником натурального числа n, якщо n mod i=0.У кожного натурального числа…
Для любителів пряного: незвичайна закуска з запеченої цибуліОтож, виявляється, цибулю можна не лише використовувати як…