Димний аромат шашлику може додати не тільки м'ясо, а й овочі. Вибирати потрібно овочі з тонкою шкіркою (баклажан, перець, цибуля), яка швидко підгорить у духовці та передасть аромат горіння м'якоті. Жар духовки має бути досить сильним — градусів 220–240.Apr 30, 2020
Для приготовлення шашлику найкраще використовувати березу, липу, дуб та всі породи фруктових дерев. Категорично виключаються дрова з хвойних порід зі смолистою деревиною, вони додадуть м'ясу присмак, який не "забивається" ніякими соусами, повідомляє SHKOLAZHIZNI.RU.
Рідкий дим можна, можливо додавати і в супи, якщо хочеться привнести оригінальний смак копченостей, наприклад, до горохового супу, вуха, солянки. Можна використовувати і при маринуванні сала, приготуванні соусів до м'яса та риби.
«Підрізайте жир перед приготуванням. Коли він капає з м'яса на вугіллі, утворюється більше димуа це призводить до утворення канцерогенів. Тому частіше перевертайте м'ясо під час приготування», – порадила експерт.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…