Оформити капкейки можна не тільки полуницею та голубиною, але й іншими ягодами чи фруктами: наприклад, малиною чи ожиною. Але найприємніше в оформленні капкейків ягодами – це те, наскільки вони гармонійно виглядають разом! Важлива позначка. При оформленні капкейків фруктами треба бути дуже обережними.
Завчасно виймати капкейки з холодильника перед подачею на стіл необхідно лише якщо вони прикрашені масляним кремом. У такому разі їм потрібно постояти за кімнатної температури близько години.
Помістити капкейк у глибоку миску. Зверху рівномірно посипати невелику кількість кондитерської посипання. Посипка, яка «відстрибне» від капкейка, акуратно збереться на дні миски Капкейк дістати, а посипання з миски зсипати назад в основний посуд з посипанням.
Перший за 50 років політ на Місяць перенесли: де й коли стежити за запуском місії…
Наверно у каждого человека в хозяйстве имеются старые смесители. Именно они создают много проблем, таких…
Сооружение сливной ямы необходимо при загородном строительстве любого уровня. Она предназначена для слива воды, используемой…
Неодимові магніти — це революційне рішення у світі матеріалів. Завдяки своїм унікальним властивостям вони знайшли…
Покер — це не просто гра, це мистецтво стратегічного мислення та психологічної майстерності. Ця популярна…
Способов использовать различную энергию для качественного отопления частных жилищ изобретено множество. Русские печи сменили солнечные…