Як можна приготувати свинячу печінку смачно та соковито

Як зробити м'якшою свинячу печінку?

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Скільки потрібно гасити свинячу печінку, щоб вона стала м'якою?

Гасити 40-50 хвилин на середньому вогні. Час приготування залежить від величини шматків, і навіть віку тварини. Печінка молодої свині приготується дещо швидше. Тут важливо стежити за кількістю рідини, в якій гаситься печінка.

admin

Recent Posts

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

3 тижні ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

4 тижні ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

1 місяць ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago

Ламинированная фанера: больше, чем просто стройматериал

Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…

2 місяці ago