Скільки смажити курячі ніжки на сковороді Час смаження курячих ніжок залежить від їхнього розміру. Для приготування гомілок невеликого розміру потрібно 20-25 хвилин. Ніжки середнього розміру необхідно смажити 25-30 хвилин. Великі за розміром гомілки готуються 30-40 хвилин.
Ретельно обмазати курячі ніжки майонезом та часником. Залишити маринуватися на 2 години. У розігріту сковороду додати|добавляти| трохи рослинної олії і викласти курині ніжки. Смажити на сильному вогні із двох сторін до золотистого кольору.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…