Як можна посмажити качку

Як приготувати качку, щоб вона не була жорсткою?

Як підготувати качку до запікання Якщо купили заморожену тушку, обов'язково розморозьте її. У холодильнику птах вагою 2 кг відтає приблизно добу. Якщо хочете впоратися за 3 години, покладіть качку в каструлю з холодною водою. Важливо міняти воду кожні півгодини та стежити, щоб вона залишалася холодною.

Скільки часу смажити качку на сковороді?

Закриваємо кришкою і смажимо на повільному вогні, періодично помішуючи протягом 30-40 хвилин. За п'ять хвилин до готовності посипаємо смажену качку на сковороді дрібно натертим сирам.

admin

Recent Posts

Як підключити однофазний лічильник

Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…

3 години ago

Вино з білого винограду

Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…

3 години ago

Как утеплить мансарду пенопластом

При необходимости утеплить мансарду или любую другу пристройку вашего дома пенопластом, вам совсем необязательно обращаться…

3 години ago

Как сделать мебель

В век высоких технологий и ширпотреба нужную вещь можно быстро выбрать и купить. Но это…

4 години ago

Що таке краса на вашу думку

Краса – це поняття, що важко вичерпно визначити, оскільки воно має безліч відтінків та виявів.…

7 години ago

Авторозборка: економія, надійність та швидке вирішення автомобільних проблем

Автомобіль — це не лише комфортний засіб пересування, але й відповідальність. З часом будь-яка автівка…

7 години ago