Столовий оцет 9% зазвичай застосовують для збільшення пишності тіста в поєднанні з содою та при консервуванні овочів, а також для приготування соусів та маринадів до м'ясних страв. Його також додають у щі, солянки та борщі для надання їм більш виразного смаку.
Для зручності можна відразу розвести всю оцтову кислоту у правильній пропорції та перелити в баночку або пляшку із щільною кришкою. Кількість води в грамах для 9-процентного оцту обчислюють так: 100 г оцту множать на 70%; отриманий результат ділять на 9.
Так, щоб отримати 9% оцту потрібно додати 7 частин води, для 6% оцту – 11 частин води, а для 4% оцту – 17 частин води. Щоб уникнути опіків, необхідно надіти на руки гумові рукавички. Для змішування краще взяти керамічну або скляну посудину.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…