Як готують пиво?

Насамперед беруть ячмінь і замочують його у воді. Ячмінь проростає – з цього моменту біомаса називається солод (на фото). Під час проростання насіння відбувається розпад запасених у ньому поживних речовин: крохмаль розпадається на цукри (харчування для пивних дріжджів), білки розпадаються на амінокислоти.

Технологія виготовлення пива – це один із найтриваліших, найцікавіших і найскладніших процесів харчового виробництва. У вкрай спрощеному вигляді пивоваріння складається з п’яти етапів.

  1. ПЕРЕМЕЛЮВАННЯ СОЛОДУ ТА ЗМІШУВАННЯ З ВОДОЮ …
  2. БРОДЖЕННЯ …
  3. ВАРІННЯ СУСЛА І ДОДАВАННЯ ХМЕЛЮ …
  4. ФЕРМЕНТАЦІЯ …
  5. ВИТРИМКА

Для варіння пива потрібні солод і хміль – це основа. Солод дроблять, потім варять, потім у певний час додають хміль. Це складний процес для новачка, тому для першого разу можна взяти готові екстракти. Додаєте екстракт у воду – і готово.

admin

Recent Posts

Скільки їхати машиною до Єгипту

Коли краще їхати на відпочинок в Єгипет до теплих морів та величних пірамідБажання відпочити саме…

6 години ago

Интерьер для небольшой кухни

Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…

10 години ago

Как сделать на даче фонтан

Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…

10 години ago

Як підключити однофазний лічильник

Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…

14 години ago

Вино з білого винограду

Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…

14 години ago

Как утеплить мансарду пенопластом

При необходимости утеплить мансарду или любую другу пристройку вашего дома пенопластом, вам совсем необязательно обращаться…

14 години ago