Збити білки блендером до піни можна. І навіть можна перезбити, але збити білки з цукром не вийде! Велику роль відіграє посуд, у якому збиваються білки, і сам блендер.
Занадто холодні яйця Низька температура білка не дозволяє його нормально збити. На роботу йде більше часу, піна виходить не такою стійкою, розтікається. Холодний білок дуже щільний і недостатньо еластичний. У результаті піна виходить менш пишною і занадто важкою.
Починаємо збивати білки на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи її. Як з’являться перші бульбашки, додаємо невелику дрібку солі. Збиваємо білки на середній швидкості до отримання потрібної консистенції. Якщо дотримуватися простих рекомендацій, то білки зіб’ються до потрібних піків.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…