Ягоди годжі як правильно їх заварювати

Столову ложку ягід без гірки необхідно заварити в 0,5 л гарячої води, слід настоювати в термосі або чайнику протягом півгодини. Настій разом із ягодами необхідно вживати 2 рази на день – вранці та ввечері. При цьому слід дотримуватись рекомендованої дієти.2 лип. 2015 р.

Як правильно заварювати та пити ягоди годжі?

Приготування чаю з ягід годжі

  1. Промити ягоди і покласти у заварник чи термос. Пропорція: 1 столова ложка плодів на 250мл води.
  2. У чайник влити воду, нагріту до 80-90°С. Окріп використовувати не можна, він руйнує окремі мікроелементи.
  3. Наполягати напій до хвилини після цього можна пити.

Чи можна їсти ягоди годжі у сухому вигляді?

Найшвидший і найпростіший спосіб вживання дерези є сухі ягоди, попередньо вимивши їх у теплій воді. Дієтологи рекомендують замочувати годжі на ніч, а вранці випивати настій, що утворився, в який екстрагувалася більшість цінних вітамінів і мікроелементів плодів.

admin

Recent Posts

Пироги з пекінською капустою та яйцем

Пиріг з капустою і яйцемПироги – це вкрай універсальне блюдо, підходить на всі випадки життя.…

11 години ago

Что представляет собой живая изгородь

Живая изгородь, как понятно из названия, это забор из живых кустарников, деревьев или травянистых растений.…

14 години ago

Как делать ремонт потолков

Довольно часто приходится заниматься ремонтом потолочного покрытия. Дело в том, что со временем потолок начинает…

18 години ago

Автопарфуми: аромат для вашого авто

Кожен автомобіліст знає, що запах у салоні машини може впливати не лише на комфорт поїздки,…

24 години ago

У чому різниця між метеором та метеоритом

✅Чим відрізняється метеор від метеоритаХіба може бути щось прекрасніше і загадковіше зоряного неба? Ми мріємо…

1 день ago

Как заделать свищ

Самой распространенной причиной возникновения свищей в стальных трубопроводах является точечная коррозия. Как правило, появление свищей…

1 день ago