Столову ложку ягід без гірки необхідно заварити в 0,5 л гарячої води, слід настоювати в термосі або чайнику протягом півгодини. Настій разом із ягодами необхідно вживати 2 рази на день – вранці та ввечері. При цьому слід дотримуватись рекомендованої дієти.2 лип. 2015 р.
Приготування чаю з ягід годжі
Найшвидший і найпростіший спосіб вживання дерези є сухі ягоди, попередньо вимивши їх у теплій воді. Дієтологи рекомендують замочувати годжі на ніч, а вранці випивати настій, що утворився, в який екстрагувалася більшість цінних вітамінів і мікроелементів плодів.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…