Айдахо . Смачна, з високим відсотком крохмалю, який сягає 17%. Її легко готувати завдяки текстурі м’якоті, яка навіть після тривалої термічної обробки зберігає приємний жовтуватий колір. Висаджується навесні відразу ж, як минають заморозки, і температура сягає +8 градусів.
Звертати увагу на сорт картоплі: біла містить менше крохмалю, тому готується довше і практично не розварюється. Рожеві сорти придатні для приготування салатів, оскільки за структурою більш щільні.
Де найбільше крохмалю Найпростіший спосіб визначити продукт із високим вмістом – дізнатися його “вік”. У старій картоплі зазвичай більша кількість крохмалю, ніж у молодій. Умови зберігання також впливають. Якщо ви зберігатимете картоплю в теплі, відсотковий вміст сполуки відбуватиметься повільно.
Найбільш крохмалистий овоч – картопля, крохмаль може становити до 25% від загальної маси бульби. Крім картоплі, до крохмалистих овочів відносять кукурудзу, моркву, буряк, кабачки, корінь селери, гарбуз, топінамбур, редьку та редис.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…