У Росії, на жаль, такої заборони немає. Різниця між макаронними виробами групи А і групи В у тому, що борошно твердих сортів (крупка) містить більше рослинних білків, більше вітамінів і мінералів, більше клітковини. На імпортних упаковках групу А можна ідентифікувати за написом “durum” або “semolina”.
Корисні якості Як уже говорилося вище, найкориснішими для здоров’я є макарони з твердих сортів пшениці. Вони є дієтичним продуктом, оскільки мають досить низький глікемічний індекс, а отже, на тривалий час насичують і втамовують відчуття голоду.
Найкориснішими та найякіснішими вважаються макарони з твердих сортів пшениці. Уся справа в різній вуглецевій структурі твердої та м’якої пшениці. У твердих злакових культурах міститься кристалічний крохмаль, а в м’яких – крохмаль має аморфну форму.
Напис “вищий сорт” і “вища якість” на простих, недорогих макаронах групи В означає, що їх виготовлено з хлібопекарського борошна вищого сорту, позбавленого практично всіх корисних речовин. У тому разі, якщо ви не любите макарони з твердих сортів пшениці, краще обирайте корисніший перший або другий сорт.
Необходимость отделять функциональные зоны – обычная проблема малогабаритных квартир. Даже при наличии отдельной спальной в…
Как правило, отделка стен и потолков – заключительный этап ремонта любой сложности. Чтобы не ошибиться…
Содержание лошади – ответственное и затратное дело, и каждый владелец лошадей знает о том, насколько…
Пиріг з капустою і яйцемПироги – це вкрай універсальне блюдо, підходить на всі випадки життя.…
Живая изгородь, как понятно из названия, это забор из живых кустарников, деревьев или травянистых растений.…
Довольно часто приходится заниматься ремонтом потолочного покрытия. Дело в том, что со временем потолок начинает…