У чому цінність кабачків?

– Вони містять вітаміни В1, В2, В9, А, Е, РР, мікроелементи – залізо, магній, цинк, калій, що робить цей овоч незамінним для пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи, його необхідно вживати для профілактики артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, аритмії.

Кабачки повністю їстівні – можна їсти шкірку, м’якоть і насіння. Але остерігайтеся кабачків із гірким смаком! Вони свідчать про високий вміст отруйної сполуки, кукурбітацину. Вона може спричинити харчове отруєння, розлад шлунка і навіть смерть.

Вітамін А, який також міститься в кабачках, покращує її пружність і тонус, вирівнює колір і бореться з передчасним старінням. А калій, кальцій, залізо та магній потрібні серцю, мозку, м’язам і печінці.

admin

Recent Posts

Пироги з пекінською капустою та яйцем

Пиріг з капустою і яйцемПироги – це вкрай універсальне блюдо, підходить на всі випадки життя.…

15 години ago

Что представляет собой живая изгородь

Живая изгородь, как понятно из названия, это забор из живых кустарников, деревьев или травянистых растений.…

17 години ago

Как делать ремонт потолков

Довольно часто приходится заниматься ремонтом потолочного покрытия. Дело в том, что со временем потолок начинает…

22 години ago

Автопарфуми: аромат для вашого авто

Кожен автомобіліст знає, що запах у салоні машини може впливати не лише на комфорт поїздки,…

1 день ago

У чому різниця між метеором та метеоритом

✅Чим відрізняється метеор від метеоритаХіба може бути щось прекрасніше і загадковіше зоряного неба? Ми мріємо…

1 день ago

Как заделать свищ

Самой распространенной причиной возникновения свищей в стальных трубопроводах является точечная коррозия. Как правило, появление свищей…

1 день ago