Крім молока у тісто можна влити 0,5 склянки мінеральної води. Або розвести 1 год. л. соди, що гаситься лимонною кислотою або оцтом, у половині склянки води.
Велика кількість яєць у тесті знищує пишність і робить його твердим. Недостатня вистоювання. Готові вироби не можна одразу ставити в духовку, вони повинні попередньо відстоятись у теплому місці. За цей час усередині тесту підвищується кислотність та йде збільшення обсягу виробу.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…