При температурі від 0 до +5 ° C її можна зберігати до 30 діб, при температурі від 0 до -5 ° C – до 2 місяців. В'ялена риба також може зберігатися за мінусової температури. Оптимальна температура зберігання – від 0 до –8°C. У цих умовах в'ялена риба з високим вмістом жиру зберігається 2 місяці, з низьким — 4 місяці.
В'ялена риба також може зберігатися за мінусової температури. Оптимальна температура зберігання – від 0 до -8°C. В цих умовах в'ялена риба з високим вмістом жиру зберігається 2 місяці, з низьким – 4 місяці. Заморозка у морозилці продовжить термін зберігання до 5 місяців.
Окислення жиру – найпомітніший дефект в'яленою та солоною сушеною риби. Виявляється він у пожовтінні черевців, поверхні та підшкірного шару тушок. У риби з'являється гіркий присмак, який здатні вловити навіть діти. Крім того, відчувається неприємний кислий запах.
Сушена риба зберігається у ящиках, розміщених у льоху чи підвалі, протягом 7-8 місяців, у герметичній банку – до року. При зберіганні в холодильнику та морозилці термін придатності не відрізняється від в'яленого продукту і становить півроку та рік, відповідно.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…