Скільки запікається свиняча шия в рукаві?

21Перемістити свинину в рукав для запікання, зв’язавши його з двох боків і зробивши кілька невеликих отворів. Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину 20 хвилин .

Якщо говорити про свинину, то шийка, найсоковитіша частина, найкраще підійде для шашлику, кострець – для запікання, окіст – на фарш, а лопатка – для тушкування. З яловичиною все так: вирізка підходить для смаження, а ще для тартара і карпаччо, грудинка – для тушкування і варіння, окіст – на фарш.

Шия має бути щільна, волога, але не мокра, м’ясо має бути рожевого кольору, жир – теж щільний і білий, може бути злегка кремовий. Якщо на поверхні шиї є пухкий жир, не щільний, його краще зрізати.

Відбивати його не потрібно, просто потрібно взяти гострішу виделку і зробити безліч проколів з обох боків. М’ясо добре змастити оливковою олією. Додати соєвий соус.

admin

Recent Posts

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

3 тижні ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

4 тижні ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

1 місяць ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago

Ламинированная фанера: больше, чем просто стройматериал

Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…

2 місяці ago