Замочіть сочевицю у холодній воді на 1–2 години. Злийте рідину та промийте під проточною водою. Викладіть у каструлю та залийте чистою водою.Dec 4, 2018
Червону та рожеву сочевицю без замочування варять 15 хвилин, після замочування максимум 5-10 хвилин. Помаранчева та жовта сочевиця розварюється теж швидко, але при цьому сильно набрякає. Чорний сорт відноситься до середніх. Для салату їй потрібно відстоятись у воді 3 години, після чого варити 10 хвилин.
Сочевиця, що використовується через кілька місяців після збору, замочується приблизно 8 годин. Зі зростанням часу, що минув з моменту збирання врожаю, зростає і час замочування, необхідне підготовки сочевиці перед варінням: 12, 18 і навіть 24 години — для сочевиці, якій вже рік.
Перед тим як варити сочевицюкраще її замочити це потрібно для того, щоб зменшити час приготування, приблизно вдвічі і покращити засвоюваність. Для початку промийте її під проточною водою кілька разів. Замочувати сочевицю треба в ємності із запасом, тому що вона збільшується в обсязі.
Кухонная мебель должна быть долговечной, красивой, экологически безупречной. Всем этим требованиям удовлетворяет натуральное дерево. Самый…
С закладки фундамента начинается строительство любого дома, гаража. Даже камин или печь нуждаются в прочном…
Создание альпийской горки на своем садовом участке – увлекательное занятие. Оно чем-то напоминает создание бонсай.…
Новогодние праздники не за горами. И хочется что-нибудь вырастить витаминное и полезное, чтобы порадовать и…
Світ онлайн-казино дарує безліч захоплюючих можливостей для тих, хто любить поєднувати розваги з шансом отримати…
Обеспечение безопасности дома или офиса — это задача, которая требует комплексного подхода и надежных технологий.…