М'ясо потрібно вимочити у великій кількості води приблизно 8-10 годин. Воду міняти потрібно разів 8-10. В останній воді краще розчинити оцет до слабокислого розчину. В процесі вимочування та під впливом оцтової кислоти м'ясо стає м'якшим і зникає запах.
Навіщо вимочують м'ясо Народна чутка рекомендує вимочувати м'ясо для того, щоб відбити сторонні запахи. Вважається що м'ясо диких тварин погано пахне, і готувати одразу його не можна. Тривале перебування з водою видаляє кров та гематоми. М'ясо мочать дві доби, змінюючи воду кожні 3:00.
Небезпека м'яса козулі може виявлятися у способі його придбання. Мисливський трофей, м'ясна продукція, куплена з рук мисливців і не пройшла ветеринарну перевірку, здатна зробити сюрприз у вигляді яєць гельмінтів, шкірних паразитів, збудників внутрішніх інфекцій.
Рецепт маринованих грибів нашвидкуручОсінь цього року – справді грибна. Якщо ви вже їх насушили, тоді…
Современные унитазы сделаны из качественного фарфора. Производители объявляют срок их службы в десятки лет. Однако…
Чикаго – одне з найбільших міст у Сполучених Штатах Америки, розташоване на узбережжі озера Мічиган.…
Сеть дорожек, связывающая между собой отдельные зоны сада, является его функциональным и декоративным элементом. При…
Многие строители сталкиваются с недостаточно качественным строительным материалом. Одной из самых распространенных проблем является заражение…
Здоров'я: Оформлення інвалідності в Україні 2025 – нові правила та спрощення процедури З 1 січня…